TAEKWONDO İL SEÇMELERİ SONA ERDİ

1

SPOR 23.12.2018 21:38:16 1048 0
TAEKWONDO İL SEÇMELERİ SONA ERDİ

Çok amaçlı Spor Salonu’nda yapılan ve 4 gün sona eren seçmeler sona erdi. Seçmelerde 2 gün okullar arası müsabakalar yapıldı. Okullar arası müsabakalar kız ve erkek toplam 150 sporcunun katılımı ile minik, yıldız ve gençler kategorilerinde yapıldı.

Daha sonra 2 gün süren toplam 9 sıklette yapılan il seçmelerine kulüpler ve ferdi olmak üzere kız ve erkek yaklaşık 100 sporcu katıldı.

Manisa Taekwondo Temsilcisi Gökay Budak, il hakem kurulu üyelerinin katılımı yapılan seçmeler sonucunda Manisa’yı Türkiye şampiyonlarında temsil edecek olan sporcular belirlendi.

 

Müsabakaların son gününde; Sarıkamış Şehitlerimizi şehadetlerinin 104.yılında rahmet ve saygıyla anıldı.

Mehmet Zahid Sobacı, yeniden TRT Genel Müdürü olarak atandı

Büyükşehir Belediyesi’nden Muharrem Ayı’na Özel Aşure İkramı

Akhisar Belediyesi Ova Yollarını Yenilemeye Devam Ediyor

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI

Manisa Futbol Kulübü, Yeni Sezon Formalarını Tanıttı

KARADENİZLİLERDEN BAŞKAN BALABAN’A TEŞEKKÜR

Serdar Kabaş’ın Oğlu Ertuğrul Kabaş’a Acı Veda

Ahmet Davutoğlu İzmir’de Yangın Mağduru Esnafı ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

  • Pazar 39.7 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.4 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Salı 39.1 ° / 20.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.