KARADENİZLİLERDEN BAŞKAN BALABAN’A TEŞEKKÜR

Manisa Karadenizliler Derneği Başkanı İsmail Aydın ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret ederek Hamsi Festivali’ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

GÜNDEM 12.07.2025 16:07:02 200 0
KARADENİZLİLERDEN BAŞKAN BALABAN’A TEŞEKKÜR

(MHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Karadenizliler Derneği Başkanı İsmail Aydın ve yönetimini konuk etti. Dernek Başkanı Dernek İsmail Aydın, bu yıl nisan ayında 100. Yıl Meydanı’nda düzenlenen festival süresince alan tahsisi, düzenleme ve güvenlik konularında gösterilen hassasiyet nedeniyle başta Başkan Balaban olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaretin anısına Başkan Balaban’a Karadeniz kültürünün simgesi olan bir kemençe hediye edildi. Ziyarette konuşan Başkan Balaban, Karadeniz Festivali’nin Manisa’da düzenlenen en başarılı etkinliklerden biri olduğunu dile getirerek, “Dünyanın farklı yerlerine göç etmiş hemşehrilerimizin kendi kültürlerini yaşatmaları en doğal haklarıdır. Bizler de bu zenginlikleri korumak ve yaşatmak için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yalnızca Karadenizliler değil, tüm hemşehri dernekleri bizim başımızın tacıdır” dedi.  Başkan Balaban, Yunusemre Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de derneklerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Manisa Lisesi’nde Yeni Eğitim Yılı Değerlendirildi

Büyükşehir Komisyon Üyeleri Demirci’yi Gezdi

ZAFER SPOR'A TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADIN FUTBOL TAKIMI ÖDÜLÜ

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Bin 740 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Manisa’da 5 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

CHP'li Vekiller Akhisar'da Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

Büyükşehir Toplu Ulaşımda Denetimlerini Sürdürüyor

Başkan Dutlulu Basın Mensuplarıyla Buluştu

  • Perşembe 32.4 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Cuma 34 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 20.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.