Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisalı iş insanı oteller zinciri Doubletree by Hilton 1. Yaşını kutladı

Manisalı iş insanı sürdürdüğü oteller zinciri Doubletree by Hilton 1. Yaşını kutladı

MANİSA-GENEL 1.06.2023 14:53:00 1985 0
Manisalı iş insanı  oteller zinciri Doubletree by Hilton 1. Yaşını  kutladı

 

 

Manisalı iş insanı sürdürdüğü oteller zinciri Doubletree by Hilton 1. Yaşını kutladı. 

   

Manisa Büyükşehir Belediyesince tamamlanan ve iç mekan dizaynı Manisalı iş insanları Ali-Ziya Doğan tarafından tamamlanarak bir yıl önce hizmete açılan ‘Doubletree by Hilton’ 1. Yaş gününü görkemli gecede kutlandı. 
1.Yaş gününe gelen seçkin davetli topluluğunu Manisalı iş insanı Ali Doğan otelin genç kadın işletmecisi Genel Müdürü Selin Avşar İnanlı ile otelin satış ve pazarlama müdürü Volkan yiğit karşıladı.

O TAM BİR MANİSALI VE HEDEFİ OTELLER ZİNCİRİNİN SAYISINI ARTTIRMAK  

Manisa Sancaklıbozköy dünyaya gelen ve iş hayatına İzmir Kemalpaşa da kurduğu Doğan Metalurji Makine Sanayi ve İnşaat şirketinin yanı sıra kısa süre sonra da hizmet sektörünün Turizmciliğe çevirerek şehircilik otelciliğine yönlendiren Ali Doğan, kapılarını İzmir’de kapatan Hilton hizmet konseptini Manisalılarla buluşturdu.Ali-Ziya Doğan ayrıca Manisalılara kurulduğu günden bugüne kadar hizmet sunan Büyük Saruhan Otelini satın alarak kendi oteller zinciri içerisine katmayı başardı.
  

Otel işletmeciliğine Kemalpaşa ilçesinde Ramada ile başlayan Ali Doğan, oteller zincirini Ege Bölgesi ve Akdeniz bölgelerinde çoğaltmayı planlamak istediği belirtildi.

OSB’LERİN İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLERİ ORADAYDI

‘Doubletree by Hilton’ 1. Yaş gününe Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile Muradiye Organize Sanayi bölgelerinde üretim yapan fabrikaların İnsan kaynakları Müdürleri,Manisa Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş,Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Cihat Taysi,İş insanı Erdinç Yumrukaya,Büyük Saruhan Oteli Müdürü Cihan Dirik öğretim üyesi eşi Deniz Dirik,İzmir’deki sanayi kuruluşların temsilcileri katılım gösterdi.
  
“MANİSALILAR BURASINI KENDİ EVİ GİBİ BİLSİN”
Genel Müdürü Selin Avşar İnanlı, yaptığı konuşmasında “Kısa sürede büyük bir titizlikle oteli Manisalıların hizmetine açmış olmakta ve bir yıllık süre içerisinde de Manisalıları kendi evlerinde hissetmelerini sağlamış olmaktan dolayı mutluyuz.Otel yönetimi olarak Manisalılar başta olmak üzere herkese bir telefon kadar yakın olduğumuzun bilinmesini istiyorum.1. yaş günümüze gelerek bizleri onurlandırdığınız içinde ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi

 

GECENİN SÜPRİZİ DİAMONDS DANS GRUBU

   

Gecenin geç vaktine kadar süren kutlamada davetliler İzmir’in köklü müzik grubu Aegean Band’ın birbirinden güzel şarkılarıyla nostalji yaşadı.
  

Gecenin süprizi ise Diamonds Dans grubu idi. Rus Revü kızlar grubunu andıran üç dansçının oluşturduğu grubun şovları katılanlardan büyük beğeni aldı.Dans grubu davetlilerin masalarını tek tek dolayarak onların dan8slarına eşlik etmelerini sağladı.Ortaya karnavalı aratmayan görüntüler çıktı.
  

Otelin birinci kuruluş gecesine katılanlar birbirinden lezzetli menüleri tatma imkanı buldu.
Yapılan çekilişte ise 25’e yakın otelde konaklama,masaj,serpme açık büfe kahvaltı,sauna ve benzeri ödüller kazandılar.

 

 

 

 


Haber Kaynak : Ahmet ÜNSAL

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.