Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Manisa'da yağış

Üzüm üreticisi yağmur yağmasın derken Manisalılar kısmi yağmura çarşıda ve yollarda yakalandı

MANİSA-GENEL 6.09.2023 09:14:00 1350 0
Manisa

 

 

Manisa Karadeniz ve iç Ege bölgesinde etkisini oldukça hissettiren sağanak yağış bazı illerde can kayıplarına bazı illerde de mal kayıplarına neden olurken Manisa’da öğleden sonra yağan yağmur vatandaşları okul alışverişinde yakaladı.    

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışın etkisi altına alacağı il valiliklerini alınması gereken tedbirler konusunda günler öncesinde uyarıda bulunurken Manisa merkez başta olmak üzere ilçelerinde dün öğleden sonra olmakla birlikte öğleden sonra yağan sağanak yağmurlar vatandaşları çarşı alışverişlerinde yakaladı. 

Meteorolojinin uyarılarını dikkate almayan vatandaşlar ise yağmura üzerlerindeki giysilerle yakalandılar.    

Okul öncesi çocukları ile alışverişe çıkan bazı veliler ise çocuklarını yağmurdan korumak için üzerlerinden çıkarttıklarını çocuklarının üzerine örttü. Çocuklarını gezdirmek için dışarı çıkartanlarda yanlarında getirdikleri şemsiyeyi çocuk pusetlerinin üzerinde koruyucu olarak kullandı.   Bazı vatandaşlarda yağmurdan etkilenmemek için gidecekleri yere koşar adımlarla gitti.   

Evlerinden korunaksız şekilde çıkan bazı genç kızlarda yağmurun yağması ile birlikte kendilerine cadde üzerlerinde cafelere attılar….    

Manisa’da yağan sağanak yağmur en çok üzümleri sergide olan üzüm üreticilerini korkuttu.Hastalık nedeniyle rekolte düşüklüğü yaşayan üzüm üreticileri geçen yıl olduğu gibi sağanak yağmurdan zarar görmemek için ürünlerin üzerine branda örterek ürünlerinin korumaya çalıştılar. 


Haber Kaynak : Ahmet ÜNSAL

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa' yağış
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.