Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

İNTERNET 17.04.2024 16:05:00 799 0
Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

 

      

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetim kurulu üyelerinin ilk  kutlama ziyareti yüzde 20 farkla AKP li Başkan Mehmet Çerçi karşında seçimi kazanarak  Yunusemre Belediyesi makamına oturan yeni başkanı Semih Balaban’a yönelik oldu.
Yönetim kurulu üyeleri yeni görevinde başarılar diledi. 
 Başkan Balaban, Gazeteciler Cemiyet yönetiminin kendisine yönelik ziyaretinde ise gece-gündüz demeden halka doğru haber sağlayan tüm gazetecilerin yanında olduklarını ifade etti.
  31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Yunusemre Belediye Başkanı olarak seçilen Semih Balaban’a ziyaretler devam ediyor. Seçildiği günden bu zamana başkanlık kapısını halka açan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a yerel ve ulusal basında görev yapan duayen gazetecilerin yer aldığı Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Hakkı Özbayır, Ahmet Ünsal, Zerrin Ağar, Ertan Korkmaz, Murat Yalçın ve Aytaç Kumbaracı ziyaret etti.
  Ziyarette Başkan Yardımcısı Haydar İzci, Basın ve Yayın Müdürü Musa Dirik ile Basın Danışmanı İlker Kılıçarslan da hazır bulundu. 
 Cemiyet Başkanı Ali Filizkan, Başkan Balaban’a üzerinde cemiyet logosunun bulunduğu Atatürk biblosu hediye etti. Başkan Balaban’ın halkçı kişiliğiyle tanındığını dile getiren Cemiyet Başkanı Ali Filizkan ziyarette yaptığı konuşmada,
  “Yerel seçimleri tüm ülke genelinde olduğu gibi Manisa’mızda da sorunsuz bir şekilde tamamladık. Vatandaşlarımızın takdiriyle halkçı kişiliğiyle tanıdığımız Semih Balaban, Yunusemre Belediye Başkanı olarak seçildi. Kendisine yeni görevinde gazeteciler adına başarılar diliyorum” dedi.

“BİZE OY VEREN VEYA VERMEYEN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Manisa Gazeteciler Cemiyeti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Balaban, seçimden önce olduğu gibi belediye başkanlığı döneminde de her zaman halkın içinde olacağını dile getirdi. Ziyarette gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Semih Balaban şu ifadelere yer verdi:
 “Siyaset hayatıma başladığım günden bu zamana kadar her zaman halkın yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. Halkımız takdir ederek bizi Yunusemre Belediye Başkanı olarak göreve getirdi. Halkımızdan aldığımız güvenle bize oy veren veya vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım. Göreve geldiğimiz ilk gün halkımıza kapılarımızı nasıl açtıysak, bundan sonraki süreçte kapılarımız açık olmaya devam edecek. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“YÜKLÜ BİR BORÇLA BELEDİYEYİ TESLİM ALDIK”

Ziyarette gazetecilerin “Önümüzdeki süreçte hedefleriniz nelerdir?” sorusunu yanıtlayan Başkan Balaban sözlerine şöyle devam etti: 
 “Öncelikle belediyeyi halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Belediyeyi yüklü bir borçla teslim aldık. Bu nedenle önümüzdeki 6-7 aylık süreç içerisinde tasarrufa gitmek zorundayız. Mesela şu anda hiçbir belediye başkan yardımcımızın altında makam aracı yok. Hepsi kendi araçlarıyla belediyeye gidip geliyor. Özellikle araçlar konusunda önemli bir tasarrufumuz olacak. Ayrıca bazı konularda da tasarruf tedbirlerini uygulamaya geçireceğiz. Başkan olarak seçildiğim günden bu zamana kadar gerçekleştirdiğim mahalle ziyaretlerinde halkımızdan 6-7 ay müsaade istedik. Artık halkımızın parasını halkımız için harcayacağız. Yunusemre ilçemize en iyi hizmetleri yapabilmek adına elimizden geldiği kadar belediyemize kaynak yaratmak için gayret göstereceğiz.” Ziyaretin geri kalan kısmında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Balaban daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynak : Ahmet ÜNSAL

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.