Güney Ege Aydın Didim sahillerine akın etti

Sıcaklıklar bu yıl mevsim normallerinin çok çok üstüne çıkmasıyla birlikte Ege bölgesinin birçok ilindeki vatandaşlar soluğu Aydın’ın sahil kenti Didim plajlarında aldı.

BÖLGE 23.07.2023 18:01:00 3480 0
Güney Ege Aydın Didim sahillerine akın etti

 

 

Sıcaklıklar bu yıl mevsim normallerinin çok çok üstüne çıkmasıyla birlikte Ege bölgesinin birçok ilindeki vatandaşlar soluğu Aydın’ın sahil kenti Didim plajlarında aldı.
  

Manisalılarında yazlıklarının yer aldığı Didim Altınkum ve Akbük sahillerine giden Manisalıların yakınları da hafta sonu boyunca deniz keyfini sürdüler
  

Gölge bile 40 derecelere ulaşan hava sıcaklıkları açık alanlarda 50 derecelere kadar ulaşarak vatandaşları yılgınlığa ve baygınlıya sevk ederken haftanın 6 günü bunaltıcı sıcaklarından bir günlüğüne de olsa ailecek Didim Altınkum, Akbük deniz kenarına akın etmelerine neden oldu.
  

Geceden araçları ile bulundukları şehirlerden Didim Altınkum sahiline gelen günü birlikçi tatilciler araçlarını park edecekleri yer bulamayınca denizden kilometrelerce uzaklığa park ederek deniz malzemelerini denize girecekleri Altınkum sahiline kadar taşıdılar.
  

Burada Didim belediyesine ait şemsiyeleri kapmayı başaranlar denizin keyfini şemsiyeler altında çıkartırken şemsiyeleri kapamayanlar ise yakıcı sıcağın altında deniz girmek durumunda kaldılar.
  

Didim Altınkum sahilinde şemsiyelerin tepeden görüntüleri ise pazaryeri manzarasını aratmadı.

Haber Kaynak : Ahmet ÜNSAL

Manisa, Muaythai Antrenörlerinin Eğitim Üssü Olmaya Devam Ediyor

Yaz Kur’an Kursunda 15 Temmuz’un Ruhu Yaşatıldı

Manisa’da 15 Temmuz’un 9. Yılında Anma Programı Belli Oldu

Manisa Kızılay’dan 15 Temmuz’da Kan Bağışına Kamp Sandalyeli Teşvik

Akhisar Belediyesi'nden Dereköy-Sakarkaya Yoluna Konforlu Dokunuş

15 Temmuz: Milletin Cesaretiyle Yazılan Demokrasi Destanı

Mücahit Arınç: “Meclis Kapanıyor, Saha Açılıyor!”

Başkan Çetin Akın: “Egemenlik Milletindir, Asla Teslim Edilemez”

Anahtar Kelimeler: Güney Aydın Didim sahillerine
  • Salı 39.1 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 40 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Perşembe 40 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.