Tarih: 10.04.2017 15:25

ÇOCUKLARIN UÇURTMA SEVİNCİ İZLENMEYE DEĞDİ

Facebook Twitter Linked-in

Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu Resim öğretmeni Bilen Kukul öncülüğünde uçurtma şenliği düzenledi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ortak oynadığı oyunların arasında çuval yarışları görülmeğe değerdi. Son derece çekişmeli geçen yarışmalarda çocuklar çokça eğlendiler.

“ÇOCUKLAR SANAL ÂLEMDEN UZAKLAŞIP KALİTELİ VAKİT GEÇİRDİLER”

Uçurtma şenliği ile ilgili bilgi veren Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Bilal Çankaya, “Havanın güzel olması ve rüzgârın ahenkli esmesiyle öğrenciler rengârenk uçurtmalarını gökyüzüne salarak doyasıya eğlendiler ve baharı karşıladılar. Dünyadaki değişim ve gelişime paralel olarak çocuk oyunlarının değişimi de olağandır. Geçmiş yıllarda oynanan oyunların önemli bölümü şu anda zaman aşımına uğrayarak yok oldu. Bu bağlamda okulumuz Resim öğretmeni Bilen Kukul öncülüğünde geleneksel oyunlarımızı yaşatmak, öğrencilerimizi sanal âlemden uzaklaştırmak, kaliteli vakit geçirmelerine katkıda bulunmak amacıyla Uçurtma Şenliği organizasyonu düzenledik.” dedi.

“SON ZAMANLARDA ORGANİZE EDİLMİŞ EN GÜZEL ETKİNLİK”

Müdür Yardımcısı Veli Yıldız ise: “Okul kültürümüzü geliştiren kurum içi iletişimimizi güçlendiren çocuklarımızla aramızda bağlantı kuran son zamanlarda organize edilmiş en güzel etkinliklerden biri oldu. Çok keyif aldım. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” dedi. SERKAN KÜL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —