Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ÇOCUKLARIN UÇURTMA SEVİNCİ İZLENMEYE DEĞDİ

1

KÜLTÜR-SANAT 10.04.2017 15:25:45 2129 0
ÇOCUKLARIN UÇURTMA SEVİNCİ İZLENMEYE DEĞDİ

Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu Resim öğretmeni Bilen Kukul öncülüğünde uçurtma şenliği düzenledi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ortak oynadığı oyunların arasında çuval yarışları görülmeğe değerdi. Son derece çekişmeli geçen yarışmalarda çocuklar çokça eğlendiler.

“ÇOCUKLAR SANAL ÂLEMDEN UZAKLAŞIP KALİTELİ VAKİT GEÇİRDİLER”

Uçurtma şenliği ile ilgili bilgi veren Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Bilal Çankaya, “Havanın güzel olması ve rüzgârın ahenkli esmesiyle öğrenciler rengârenk uçurtmalarını gökyüzüne salarak doyasıya eğlendiler ve baharı karşıladılar. Dünyadaki değişim ve gelişime paralel olarak çocuk oyunlarının değişimi de olağandır. Geçmiş yıllarda oynanan oyunların önemli bölümü şu anda zaman aşımına uğrayarak yok oldu. Bu bağlamda okulumuz Resim öğretmeni Bilen Kukul öncülüğünde geleneksel oyunlarımızı yaşatmak, öğrencilerimizi sanal âlemden uzaklaştırmak, kaliteli vakit geçirmelerine katkıda bulunmak amacıyla Uçurtma Şenliği organizasyonu düzenledik.” dedi.

“SON ZAMANLARDA ORGANİZE EDİLMİŞ EN GÜZEL ETKİNLİK”

Müdür Yardımcısı Veli Yıldız ise: “Okul kültürümüzü geliştiren kurum içi iletişimimizi güçlendiren çocuklarımızla aramızda bağlantı kuran son zamanlarda organize edilmiş en güzel etkinliklerden biri oldu. Çok keyif aldım. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” dedi. SERKAN KÜL


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.