Tarih: 03.10.2023 11:06

BADMİNTON İL BİRİNCİLİĞİ'NDE YUNUSEMRE FARKI

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Yunusemre Belediyespor'un genç badmintoncuları madalyaya doymuyor. 

Antrenör İsmet Özel yönetimindeki Mavi Beyazlılar, 75.Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda yapılan 15-17 ve 19 Yaş Altı İl Birinciliği'nde başarılı bir performans sergiledi. Müsabakalar sonunda 19 yaş altı çift erkeklerde Muhammet Mustafa Uslu ve Mehmet Emin Aydın 1'inci olurken, tek erkeklerde Muhammet Mustafa Uslu 1'inci, Mehmet Emin Aydın 2'nci oldu. 17 yaş altı çift erkeklerde Yiğit Mercan ve Ogün Kamil Kılınç 1'inci, mixlerde Yiğit Mercan ve Vildan Kübra Aybar 1'inci, tek erkeklerde Ogün Kamil Kılınç 2'nci oldu. 

15 yaş altı tek erkeklerde Ömer Furkan Özel 3'üncü olurken, çift erkeklerde Ömer Furkan Özel ve İsmail Samet Bülbül 1'inci oldu. Mixlerde Vildan Karakaya ve İsmail Samet Bülbül 1'inci, Efe Hopbaoğlu ve Tuğba Katipoğlu 3'üncü, çift kızlarda Tuğba Katipoğlu ve Elif Kayılap 1'inci, Canan Abdullahoğlu ve Yağmur Denktaş 3'üncü, Irmak Denktaş ve Elif Ada Ceylan 3'üncü oldu. 

Tek kızlarda ise Elif Kayılap 2'nci, Irmak Denktaş ise 3'üncü olmayı başardı. Dereceye giren sporcular, Manisa'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —