Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

BADMİNTON İL BİRİNCİLİĞİ'NDE YUNUSEMRE FARKI

Yunusemre Belediyespor'un badmintoncuları, 15-17-19 Yaş Altı Badminton İl Birinciliği'nde madalyaları topladı.

3.10.2023 11:06:00 1186 0
BADMİNTON İL BİRİNCİLİĞİ

 

 

Yunusemre Belediyespor'un genç badmintoncuları madalyaya doymuyor. 

Antrenör İsmet Özel yönetimindeki Mavi Beyazlılar, 75.Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda yapılan 15-17 ve 19 Yaş Altı İl Birinciliği'nde başarılı bir performans sergiledi. Müsabakalar sonunda 19 yaş altı çift erkeklerde Muhammet Mustafa Uslu ve Mehmet Emin Aydın 1'inci olurken, tek erkeklerde Muhammet Mustafa Uslu 1'inci, Mehmet Emin Aydın 2'nci oldu. 17 yaş altı çift erkeklerde Yiğit Mercan ve Ogün Kamil Kılınç 1'inci, mixlerde Yiğit Mercan ve Vildan Kübra Aybar 1'inci, tek erkeklerde Ogün Kamil Kılınç 2'nci oldu. 

15 yaş altı tek erkeklerde Ömer Furkan Özel 3'üncü olurken, çift erkeklerde Ömer Furkan Özel ve İsmail Samet Bülbül 1'inci oldu. Mixlerde Vildan Karakaya ve İsmail Samet Bülbül 1'inci, Efe Hopbaoğlu ve Tuğba Katipoğlu 3'üncü, çift kızlarda Tuğba Katipoğlu ve Elif Kayılap 1'inci, Canan Abdullahoğlu ve Yağmur Denktaş 3'üncü, Irmak Denktaş ve Elif Ada Ceylan 3'üncü oldu. 

Tek kızlarda ise Elif Kayılap 2'nci, Irmak Denktaş ise 3'üncü olmayı başardı. Dereceye giren sporcular, Manisa'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.