Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ziraat Odaları Koordinasyon Toplantısı Saruhanlı'da Yapıldı

0

GÜNDEM 29.07.2016 09:51:48 1784 0
 Ziraat Odaları Koordinasyon Toplantısı Saruhanlı

2016 yılı ürünü işçi ücretleri ve 2016 yılı biçerdöver ücretlerinin belirlenmesi. Manisa'da yetiştirilen üzüm ürününün rekoltesinin belirlenmesi. 2016 yılı çiftçi kayıt sistemi başvurularının 30 Haziran 2016 tarihinde sona ermesi nedeniyle, müracaat etmeyenlerin tespiti. Manisa'da toplam tarım arazilerinin miktarı ve ekilen ürünlerin tespiti. Manisa'ya yeni atanan Vali M. Hakan Güvençer'i ziyaret. TEZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret maddelerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, 'Malumunuz 15 Temmuz akşamında yaşanan elim olaylar, başta TEZOB Genel başkanı sayın Şemsi Bayraktar'ın dik duruşu, bunun nezrinde Türkiye genelindeki 670 odanın aynı anda tepki vermesi demokrasi adına, Saruhanlı çiftçisi ve Türkiye genelindeki çiftçilerin demokrasiye sahip çıkmaları bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. 

Buradan Türk vatanını bölmeye çalışan FETÖ/PDY teröristlerine karşı mücadele ederken şehit olan demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Ülkemiz bir bütündür, parçalanamaz. Buna da kimsenin gücü yetmez. Bizler, birlik ve beraberliğimizi her zaman gösterdiğimiz takdirde hiç bir hain odaklar ülkemizi bölemez, parçalayamaz. Şahsım adıma, meydanlarda demokrasi nöbeti tutan arkadaşlarımla da gurur duyuyorum. Bu, siyasi bir mücadele değil, bu bir ülke meselesidir. İnşallah Cenab-ı Allah şer odaklarına geçit vermez. Ülkemiz her zaman ayakta dimdik durur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'vatan bir bütündür parçalanamaz' bizde bu ilkenin devamı için mücadelemizi vereceğiz' diye konuştu.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.