Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Zafer Partisinden Manisa'da 5 ilçeye atama

Zafer Partisi Manisa İl Başkanlığı tüm İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

MANİSA-GENEL 30.08.2023 13:25:00 1220 0
Zafer Partisinden Manisa


 


 

Zafer Partisi Manisa İl Başkanlığı tüm İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından göreve getirilen İl Başkanı Necdet Erikçi yaptığı açıklamada: Manisa İl Başkanlığı olarak tüm çalışmalarımız en hızlı şekilde devam ediyor.

Manisa’nın 5 ilçesinde atamalar şu şekilde gerçekleşti: 

Alaşehir İlçe Başkanı İsmail Polat Sevgi, Akhisar İlçe Başkanı Alican Lopoğlu, Kula İlçe Başkanı Tümen Aydın Saruhanlı İlçe Başkanı Cemil Şermet, Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Demirlek göreve getirildi. 

Kurumsal bir teşkilat yapısı ile tüm Manisa ilçelerinde aktif İlçe Başkanlıklarımızı oluşturmaktayız. En kısa zamanda tüm Manisa ilçelerimiz teşkilatlanmalarını tamamlayarak yerel seçime hazır hale gelecektir. 

Zafer Partisi her geçen gün gücüne güç katmaktadır. Son 3 ay içerisinde mevcut üye sayısını 2'ye katlayan tek siyasi partidir. 

Genel Başkanımız yapılmış olan genel seçimden sonra durmaksınız tüm siyasi çalışmalarına devam eden, sürekli Türk Milleti için sahada mücadele eden tek lider konumundadır. Bugün 5 yeni ilçe başkanımızın atamasını yaparak Manisa’da Zafer meşalesini Cumhuriyetimizin 100. Yılında çok daha büyük bir kararlılık ile yakıyoruz. Atanan tüm ilçe başkanlarımıza görevlerinde başarılar dilerim. Vatana, millete ve Manisa’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Zafer Partisinden Manisa' ilçeye atama
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.