Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ZAFER PARTİSİ GURURLU

Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Özer, en hızlı teşkilatlanan il başkanlığı olmalarının gururunu yaşadıklarını söyledi.

MANİSA-GENEL 16.01.2023 16:35:00 1249 0
ZAFER PARTİSİ GURURLU

 

 

 

Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Özer ekibiyle düzenlediği basın toplantısında partisinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Mevlüt Özer en hızlı teşkilatlanan il başkanlığı olmalarının gururunu yaşadıklarını söyleyerek şu bilgileri verdi: “2022 yılı içerisinde 50 gün gibi çok kısa bir süre zarfında Zafer Partisi olarak il kongresi ve 9 ilçe kongreleri ile atamaları gerçekleştirdik, başta Valilik olmak üzere birçok kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirdik, Şehit ve Gaziler Derneği, Manisa Barosu, Azerbaycanlılar Derneği ve diğerleri ile karşılıklı beklentilerimiz ve görüşlerimiz paylaşıldı, yine birçok meslek grubunun ve derneklerin kendi günlerinde katılımda bulunarak görüş alışverişinde bulunduk. Sığınmacıların gönderilmesi ile ilgili imza kampanyaları düzenleyerek halkımızdan büyük bir destek aldık, bu imza kampanyalarımızda il genelinde 5 bin imzaya ulaştık. Hızlı bir üye kazanma süreci yaşamaktayız, üye sayımız bu kadar kısa bir zaman zarfında bin 860 rakamına ulaşmıştır. Stand çalışmaları ile Manisa halkına Zafer Partisi’nin tüm Türkiye ile ilgili projelerini aktardık. Gençlik kollarımız lokma döktürme faaliyetlerine bulundu. Tüm Manisa teşkilatının çalışma ve programlarının işleyişi ile ilgili yemek organizasyonları düzenledik. Ankara’da gerçekleşen büyük kongremize Manisa İl Teşkilatı olarak 2 otobüs ve 1 binek araç ile katılım sağladık. Manisa il yönetimi ve üyelerimizin katılımı ile 50 kişiyi aşkın bir tanışma yemeği düzenledik. Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatı olarak genç kardeşlerimizin ilgi ve umut odağı haline geldik, birçok genç ile tanışıp partimizin projelerini anlattık, Gençlik Kollarımızın düzenlediği yemek organizasyonunda 100 kişiyi bulan genç kardeşlerimiz bizlerle oldu. 2023 yılındaki öncelikli hedeflerimizin başında olan bütün ilçelerimizde tamamlanma aşamasında olan teşkilatlarımızın atamalarını gerçekleştireceğiz. İlimiz, ilçelerimiz ve köylerimizde parti faaliyetlerini ve programlarını aktarma amaçlı tanıtma faaliyetlerini hızlandırarak bu politikalarımızı net bir şekilde herkese aktararak bilgi sahibi olmalarını amaçlamaktayız.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ZAFER PARTİSİ GURURLU
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.