Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ZAFER KUPASI HEYECANI BAŞLIYOR

Manisa Yıldız Spor Kulübü ve Yunusemre Belediyespor’un ortaklaşa 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ’30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol turnuvası başlıyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 28.08.2023 13:04:00 1434 0
ZAFER KUPASI HEYECANI BAŞLIYOR

 

Manisa Yıldız Spor Kulübü ve Yunusemre Belediyespor’un ortaklaşa 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ’30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol turnuvası başlıyor. 

Evrenos Spor Tesisleri’nde düzenlenecek turnuva da U10-U12 yaş gruplarında 8 takım mücadele edecek.
 

Manisa Yıldız Spor Kulübü ile Yunusemre Belediyespor’un ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası için geri sayım başladı. 8 takımın mücadele edeceği organizasyonda U10 ve U12 yaş grupları yer alacak. Manisa Yıldız Spor Kulübü, Yunusemre Belediyespor, Salihlispor, Anka Spor Kulübü, Akhisar Kuzeygücü, Akhisar Yıldırımspor, Gençordu Spor Kulübü ve Şehitler Spor Kulübü şampiyonluk için yarışacak. 30 Ağustos Çarşamba günü saat 08:30’da başlayacak turnuva Evrenos Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Manisa Yıldız Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hüseyin Şahin, “Her yıl 30 Ağustos’u sporcularımızla coşkuyla geçirmek için futbol turnuvamızı organize etmekteyiz. Yine Manisa’nın önemli takımların yer alacağı bir organizasyona Yunusemre Belediyespor ile birlikte ev sahipliği yapacağız. Katılım gösteren tüm takımlara şimdiden teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ZAFER KUPASI HEYECANI BAŞLIYOR
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.