Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

0

GÜNDEM 7.07.2021 10:37:13 999 0
Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya’da düzenlenen toplantıya Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'in yanı sıra Afyonkarahisar Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Çiçek, Kütahya Valisi Ali Çelik, Uşak Valisi Funda Kocabıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Veli Oğuz katıldı.
Toplantıda, 2022 yılı çalışma programı ve bütçe çalışmaları, yönetim kurulu başkan ve başkan vekilliği değişikliği, iki toplantı arası Ajans faaliyetleri ve idari konular görüşüldü.

TAİDEP Kapsamında Manisa’dan 3 Proje Destek Alacak
Toplantıda ayrıca 2021 yılı Turizm Alt Yapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programına başvuran projelerin değerlendirme sonuçları karara bağlandı. Alternatif turizm açısından öne çıkan destinasyonların altyapısının iyileştirilerek turizmden elde edilen katma değerin artırılması amacıyla hazırlanan TAİDEP kapsamında 14 projeye 25 milyon TL destek Zafer Kalkınma Ajansı tarafından sağlanacak olup eş finansman ile birlikte toplam 51 milyon TL’lik yatırım bölgeye kazandırılmış olacak. TAİDEP kapsamında, Manisa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ‘ Şehzadeler Müzesi İle Tarihe Yolculuk’ projesi 4.700.708,17 TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi ‘Saklı Cennet Hermos' projesi 2.309.705,00 TL, Demirci Belediyesi ‘Demirci Akıncıları Ulusal ve Uluslararası Milli Bilinç Kamp Merkezi’ projesi 1.817.605, TL destek alacak.

 

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Cumartesi 36.4 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 37.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.9 ° / 21.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.