Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yüz yüze eğitim öğretim   yapan 14  Anaokulu öğretmenine  'Başarı Belgesi'  verildi

0

MANİSA- EĞİTİM 8.08.2021 16:52:02 1345 0
Yüz yüze eğitim öğretim   yapan 14  Anaokulu öğretmenine  

COVID-19 küresel salgını tüm Dünyada olduğu gibi Türkiye'de  de eğitim öğretime engel oldu. Özel  ve resmi okullar salgın döneminde uzaktan eğitime geçerken bazı öğrenciler TRT EBA üzerinden derslerini takip etti. Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda salgın döneminde ana okulları  bazı dönemlerde yüz yüze eğitim öğretim faaliyetini  gerçekleştirdi.  Manisa'nın Yunusemre ilçesinde faaliyet gösteren anaokulları pandemi döneminde  maske, mesafe  ve  hijyen kuralına uyarak eğitim öğretim  faaliyetleri  devam ettiler. Yunusemre Kaymakamı  Atilla  Kantay salgın dönemi içerisinde yüz yüze eğitim öğretim   yapan 14  Anaokulu öğretmenine  'Başarı Belgesi'  verdi. 





Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş  yaptığı açıklamada ' Yunusemre Kaymakamımız  Atilla  Kantay'a eğitim öğretim faaliyetlerinde gerek okul müdürlerimizin müdür yardımcılarımızın ve öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırıcı yönünde  'Başarı Belgesi' ile  taltif  etmesi nedeniyle Yunusemre Kaymakamımız Atilla  Kantay'a şükranlarımı sunuyorum. Salgın dönemi zor bir süreçti.  Öğretmenlerimiz yüz yüze eğitim öğretim gerçekleştirdi.  Bu süreç içerisinde bizde öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 14 anaokulu öğretmenimiz dönem içerisinde salgın sürecinde öğrencileri ve kendilerini  koruyarak eğitim faaliyetlerini sürdürdüler. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.  Yunusemre ilçemizde yüz yüze eğitim devam ederken hiç bir anaokulumuz ve hiç bir  ana sınıfımız COVİD-19 salgını nedeniyle karantinaya alınmamıştır. Yunusemre  ilçemiz tüm okullar   maske mesafe hijyen kuralına uyarak eğitim öğretim  faaliyetleri yapıldı. Anaokullarımız  başta olmak üzere 106 okulumuz  Okulum Temiz Belgesi  aldı'  şeklinde konuştu.




Öğretmenler   ise  yeni eğitim öğretim yılı için eğitim öğretime  hazır olduklarını belirterek '   meske, mesafe  ve  hijyen ilk şartımız.  Bu doğrultuda  bizler eğitim öğretime  hazırız.  Bu başarı belgesini bizlere uygun  gören  Yunusemre Kaymakamımız  Atilla  Kantay'a ve  her zaman  okullarımızla bizzat ilgilenen  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş 'a ve emeği  geçenlere  teşekkür ederiz.' ifadelerini  kullandılar.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.