Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

YUNUSEMRE'NİN KÜÇÜK SULTANLARI MARMARİS'TE ŞAMPİYON

Yunusemre Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, kamp yaptığı Marmaris'te düzenlenen turnuvada birinci oldu.

MANİSA- İLÇELER 27.06.2023 17:44:00 1229 0
YUNUSEMRE

 

 

Yunusemre Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, kamp yaptığı Marmaris'te düzenlenen turnuvada birinci oldu.

 

Yunusemre Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, 21-25 Haziran tarihleri arasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen kamp turnuvasında birinci oldu. Mavi-Beyazlılar, ortaya koyduğu performansla alkış alırken, turnuva sonunda madalya ve plaketle ödüllendirildi. Organize edilen kampta bol bol hazırlık maçları oynayıp kondisyon depolayan Yunusemreli kızlar, 2023-24 Sezonu'nda Manisa şampiyonu olup Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etmek istiyor. Kulübün Voleybol Antrenörü Seda Çarıkçı, Marmaris'te verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Sporcuları geleceğe hazırladıklarını kaydeden Çarıkçı, "Marmaris'te küçük ve minik yaş grubu sporcularımızdan oluşan takımlarımızla fiziksel, zihinsel ve tekniksel açıdan harika bir kamp geçirdik. İstanbul ve İzmir takımlarıyla oynadık. Edindiğimiz tecrübelerle yeni sezona umutlu giriyoruz. Türk voleyboluna yeni yetenekler kazandırmanın yanı sıra katıldığımız turnuva ve liglderde başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Her daim yanımızda olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a ve sporcu velilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.