Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

YUNUSEMRELİ TAEKWONDOCULARDA HEDEFİ MİLLİ TAKIM

Yunusemre Belediyesporlu taekwondocular, bu yıl içerisinde yapılacak şampiyonalarda başarılı olup, milli takım hayalini gerçeğe dönüştürmek için çalışıyor.

MANİSA- İLÇELER 24.03.2023 20:48:00 994 0
YUNUSEMRELİ TAEKWONDOCULARDA HEDEFİ MİLLİ TAKIM

 

 

 

Yunusemre Belediyesporda müsabık grup taekwondocuları, 2023 yılı içerisinde yapılacak şampiyonalardan madalya kazanmayı hedefliyor. Hem Manisa'yı başarıyla temsil etmek hem de milli takım formasını giyme hayali ile antrenmanlarını sıkı bir tempoda sürdüren Mavi Beyazlı taekwondocular, gelecekte adlarından söz ettirmek istiyor.

Aydeniz: "Yeni şampiyonlar geliyor"

Hazırlıkların tempolu bir şekilde devam ettiğini belirten Yunusemre Belediyespor Taekwondo Antrenörü Serap Aydeniz, minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde tek hedefin ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalya kazanmak olduğunu söyledi. Müsabık yaş gruplarının uyumlu ve istekli bir şekilde çalıştığını ifade eden Aydeniz, "Yunusemre Belediyespor taekwondo ailesi olarak bu yıla iyi başlamış, Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Şahin Çelebi ile şehrimize bronz madalya kazandırmıştık. Şahin, elde ettiği büyük başarıyla kendisinden küçük yaştaki sporcu kardeşlerine rol model oldu. Şahin Çelebi gibi minikler, yıldızlar ve gençlerde milli takım potansiyeli olan çok yetenekli sporcularımız var. Altyapımızda henüz müsabık seviyede olmayan çocuklarımız da birkaç yıl içerisinde beklediğimiz seviyelere gelecek. Tüm sporcularımızın gelişimi bizleri umutlandırıyor. Bu yıl Türkiye şampiyonaları, okul sporları, ANALİG gibi organizasyonlardan madalya kazanmak istiyoruz. Ana hedefimiz spor ahlakı ile yetişen, ay yıldızlı bayrağımızı başarıyla temsil eden sporcular yetiştirmek. Bizlere desteklerini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e, Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.