Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

YUNUSEMRELİ SUZANNA İZMİR'DE KUPA VE MADALYALARI TOPLADI

Yunusemre Belediyespor'un başarılı raketi Suzanna Solmaz, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İzmir'de düzenlenen müsabakalarda bir altın, bir de gümüş madalya elde ederek Manisa'nın gururu oldu.

MANİSA -SPOR 19.07.2022 15:48:00 1288 0
YUNUSEMRELİ SUZANNA İZMİR

 

 

Yunusemre Belediyespor'un minik tenisçisi Suzanna Solmaz, başarılarına yenilerini ekledi. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İzmir'de yapılan 8-9-10 Yaş Kupası Türkiye Serisi Müsabakaları'nda Manisa'yı temsil eden Suzanna, 10 yaş kategorisinde teklerde şampiyon olurken, çiftlerde ise final oynama başarısı göstererek ikinci oldu. Mavişehir Spor Kulübü'nde organize edilen turnuvada fırtına gibi esen başarılı sporcu, bir altın, bir de gümüş madalya ile farkını bir kez daha gözler önüne serdi. Suzanna'nın başarılarıyla gururlandıklarını belirten Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, "Karakteri, yeteneği ve çalışkanlığı, madalya ve kupalarıyla göz dolduran kızımızı ve antrenörümüzü canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.