Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

YUNUSEMRELİ SELVİNAZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Yunusemre Belediyespor'un taekwondocusu Selvinaz Küçükcankurtaran, Bursa'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

MANİSA- İLÇELER 19.07.2023 12:31:00 1342 0
YUNUSEMRELİ SELVİNAZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU


 

 

Yunusemre Belediyespor'un taekwondocusu Selvinaz Küçükcankurtaran, Bursa'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.
 

 

Yunusemre Belediyespor'un başarılı taekwondocusu Selvinaz Küçükcankurtaran, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Bursa'da organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Manisa'ya altın madalya kazandırdı. 1.60 cm'de üst üste 9 maç kazanarak kategorisindeki 317 sporcu arasından Türkiye şampiyonu olan Selvinaz, Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nın yolunu açtı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda 28 - 31 Ağustos tarihleri arasında Bosna Hersek’in Saraybosna şehrinde yapılacak Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na katılmaya çok yakın olduklarını belirten Yunusemre Belediyespor Taekwondo Antrenörü Serap Aydeniz, "Uzun soluklu müsabakalar zinciri sonrasında çok anlamlı bir madalya elde ettik. Selvinaz bu şampiyonluğu disiplinli çalışmayla hak ederek elde etti. Manisa taekwondosu adına da çok önemli bir başarıya imza attı. Yürekten kutluyorum. Altın madalya şehrimize hayırlı olsun. Harika bir performans ortaya koyan sporcumuzun Ay-yıldızlı bayrağımızı başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ederiz" dedi.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.