Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Yunusemreli Okçular Antalya'da hedefi vuracak

Yunusemre Belediyesporlu genç okçular 24-30 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 2023 Ulusal Egemenlik Kupası ve U18 Sıralama Turnuvası'nda Manisa'yı temsil edecek.

MANİSA- İLÇELER 24.04.2023 12:54:00 1218 0
Yunusemreli Okçular Antalya

 

Yunusemre Belediyesporlu genç okçular 24-30 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 2023 Ulusal Egemenlik Kupası ve U18 Sıralama Turnuvası'nda Manisa'yı temsil edecek

Yunusemre Belediyespor Kulübü okçu sporcuları Yade Gönlügüzeloğlu, Fulya Toprakçı, Göksu Selvi Selvi ve Gamze Can, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 24-30 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 2023 Ulusal Egemenlik Kupası ve U18 Sıralama Turnuvası'nda Manisa'yı temsil edecek.

Müsabakaların Türkiye Şampiyonası niteliğinde olduğunu belirten Okçuluk Antrenörü Yusuf Kelebek, Antalya'dan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini kaydederek, "Ekibimizi yeni oluşturduk. Sporcularımız çok istekli ve azimliler. Klasik yay kategorisinde yarışacağımız müsabakalarda şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlere her daim destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.