YUNUSEMRELİ JUDOCULAR UŞAK'TA MADALYALARI TOPLADI

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, toplamda 9 madalya elde ederek Manisa'nın gururu oldu.

13.12.2023 11:13:00 1331 0
YUNUSEMRELİ JUDOCULAR UŞAK


 

 

 

Uşak'ta yapılan Okul Sporları Gençler Judo Grup Müsabakaları'nda mücadele eden Yunusemre Belediyespor'un judocuları, toplamda 9 madalya elde ederek Manisa'nın gururu oldu.

 

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Uşak'ta yapılan Okul Sporları Gençler Judo Grup Müsabakaları'nda 6 altın, 3 bronz madalya kazandı. Buna göre erkekler 60 kiloda Buğra Filiz, 66 kiloda Emin Levent Yelkenci, 73 kiloda Emin Taha Kırmızı, +90 kiloda Aytaç Aykut Gündoğan birinci olurken, +90 kiloda Kayra Pektaş da üçüncü oldu. Kızlarda ise 57 kiloda Esma Karafil, 63 kiloda Fulya Ergen birinci olurken, +70 kiloda Irmak Ceylin Güçtekin ve 52 kiloda Sıla Kırcı üçüncü olarak Manisa'ya madalya ile döndü. Müsabakalara 12 sporcu ile katılan Mavi-Beyazlılar, toplamda 9 madalyaya imza atarak Manisa'yı Ordu'da yapılacak Türkiye Birinciliği Finalleri'nde temsil etme hakkını elde etti.

 

 


 

Cennet Meyvesi Taze İncirde İhracat Sezonu Başladı: Hedef 100 Milyon Dolar

KADEM’den Manisa’da Kadınlara Hukuk ve Destek Eğitimi

Manisa’da Afyonkarahisarlılar Derneği’nden 700 Kişilik Aşure Hayrı

Ferdi Zeyrek’in Kızı Nehir, YKS’de Mimarlık Hayaline Ulaştı

Manisalı Sporculardan Atıcılıkta Madalya Yağmuru

Manisa’da “İlaçlama Aracım Nerede” Dönemi Başladı

MABEM’den LGS’de Büyük Başarı: 500 Tam Puanla Türkiye Birinciliği

Minik Taekwondocular Ferdi Zeyrek Anısına Mindere Çıktı

  • Pazar 39.9 ° / 19.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 41.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Salı 42.6 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.