YUNUSEMRELİ JUDOCULAR ULUSLARARASI TURNUVADA KÜRSÜDE

Edirne'de düzenlenen 2. Uluslararası Judo Şampiyonası'na katılan Yunusemre Belediyespor'un minik judocuları, toplamda 5 madalya kazanarak başarılı bir performans sergiledi.

MANİSA -SPOR 18.11.2022 12:40:00 1504 0
YUNUSEMRELİ JUDOCULAR ULUSLARARASI TURNUVADA KÜRSÜDE

 

 

 

Yunusemre Belediyespor'un minik judocuları, Edirne'de düzenlenen 2.Uluslararası Judo Turnuvası'nda 5 madalya kazandı. Müsabakalarda 26 kiloda Aydın Giray Zeytin gümüş madalyanın sahibi olurken, 30 kiloda Orhan Karasu, 46 kiloda Erdem Topuz, 60 kiloda Canberk Şişmanlar, 48 kiloda Yağmur Türk bronz madalya elde etti. Altyapıya verdikleri önemin meyvelerini almaya devam ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Arif Alkan, "Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin destekleriyle madalyalarımıza yenisini ekledik. Bizlere bir gurur daha yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Perşembe -1.1 ° / -11.4 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.