Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

YUNUSEMRELİ İSMAİL ERKOÇ KALE'DEN GÜMÜŞLE DÖNDÜ

Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı sporcusu İsmail Erkoç, Denizli'nin Kale ilçesinde düzenlenen 27. Kaledavaz Güreşleri'nde gümüş madalya kazandı.

MANİSA- İLÇELER 14.08.2023 18:27:00 972 0
YUNUSEMRELİ İSMAİL ERKOÇ KALE

 


 

Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı sporcusu İsmail Erkoç katıldığı turnuvalarda başarıdan başarıya koşuyor. Bu yıl Akhisar'da düzenlenen Çağlak Festivali Güreşleri'nde altın madalya kazanan genç yetenek, bu kez de Denizli'nin Kale ilçesinde düzenlenen 27. Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde teşvik 2 boyunda gümüş madalya elde etti. Sporcuyu ve antrenörleri tebrik eden Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, yağlı güreşte yeni kurulmuş bir takım olmalarına rağmen önemli başarılarla Manisa'yı gururlandıklarını söyledi. Yağlı güreş kültürünü yaygınlaştırıp gelecek nesillere aktarmak istediklerinin altını çizen Can, tüm güreşseverleri 19-20 Ağustos'ta Ortaköy Er Meydanı'nda organize edecekleri 8.Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne davet ederken, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye de desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.