Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

YUNUSEMRELİ HENTBOLCULAR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Yunusemre Belediyespor Hentbol Erkek A Takımı, 2022 - 2023 Sezonu 2. Lig müsabakaları için salona indi.

MANİSA- İLÇELER 19.09.2022 14:37:00 1226 0
YUNUSEMRELİ HENTBOLCULAR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

 

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Lig'de hedefine ulaşarak 2. lige yükselmeyi başaran Yunusemre Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Çok Amaçlı Spor Salonu'nda start verdi. Mavi Beyazlı ekipte hedef genç kadroyla Manisalılar‘a iyi bir hentbol izlettirmek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Vedat Öcal, 26 Kasım'da başlayacak zorlu lig maratonunda ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceklerini söyledi. Yunusemre Belediyesi'nin A takıma ve altyapıya yönelik yaptığı atılımın Manisa'da hentbolu sevdireceğini ve geniş kitlelere yayacağını kaydeden Öcal, "Geçen sezon altyapı ağırlıklı genç takımımızla 2. Lig sevinci yaşamıştık. Bu sene de üst ligde aynı vizyonla yolumuza devam edeceğiz. Aramıza katılan yeni arkadaşlar olabilir. Takviye çalışmalarımız devam ediyor. Güçlü rakiplere karşı oynayacağız. Biz iyi çalışarak, göze hoş gelen bir oyun ortaya koyarak, Manisa'da hentbolu sevdirmek istiyoruz. İnşallah şehrimizi başarıyla temsil edip bizlere verilen desteklere layık olacağız. Hentbola destek veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e, Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.