YUNUSEMRELİ HANIMLARIN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alan kursiyerler, yaptıkları ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.
Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alan kursiyerler, yaptıkları ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.
Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında kurs gören hanımlar, İlçe Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri rehberliğinde eğitimleri süresince birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardı. Moda tasarım ürünleri, iğne oyası, el sanatları, takılar, çeyizlik ürünler, kına örtüleri ve tabloları, Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali’nde sergileyen kursiyerlerin eserleri beğeni topladı. Okuma-yazma kursiyerlerinin de katıldığı, 3-6 yaş arası oyun odası etkinliklerinin de yer aldığı sergide, pek çok ürün ziyaretçilere sunuluyor. Kursiyerler, kendilerine böylesine güzel imkânlar sunduğu için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


