Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yunusemreli Güreşçilerden 5 Madalya

Turnuvada Manisa'yı temsil eden Mavi Beyazlılar, 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile toplamda 5 madalya kazanarak göz doldurdu.

MANİSA- İLÇELER 16.11.2022 09:56:00 1146 0
Yunusemreli Güreşçilerden 5 Madalya

 

 

 

Yunusemre Belediyesporlu güreşçiler, İzmir'de yapılan U15 Grekoromen Güreş Turnuvası'na damga vurdu.

Turnuvada Manisa'yı temsil eden Mavi Beyazlılar, 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile toplamda 5 madalya kazanarak göz doldurdu.

Müsabakalarda Civan Yalçın 38 kiloda, Furkan Altıner ise 85 kiloda şampiyon olurken, 44 kiloda Emirhan Demir ile 62 kiloda Baran Altuğ ikinci, 75 kiloda Hasan Turşak üçüncü oldu.

Güreş Antrenörümüz Ömer Rona, günden güne gelişen altyapı sporcularıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. İzmir'de faydalı bir turnuva geçirdiklerini kaydeden Rona, "Sporcularımızın birçoğu ilk defa il dışındaki bir turnuvaya katıldı. Başlangıç olarak mindere konan mücadeleden ve istekten memnunuz. Hedefimiz Türkiye şampiyonalarında Manisa'ya madalya kazandırmak ve milli sporcular yetiştirmek. Bizlere destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Yunusemreli Güreşçilerden Madalya
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.