YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER SAKARYA'DAN KUPA VE MADALYALARLA DÖNDÜ
Yunusemre Belediyespor'un güreşçileri, Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde düzenlenen U15 İller arası Secati Eker Grekoromen Güreş Turnuvası'nda başarılı bir performansa imzayı attı.
Yunusemre Belediyesporlu güreşçiler Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde düzenlenen U15 İllerarası Secati Eker Grekoromen Güreş Turnuvası'nda başarıdan başarıya koştu. 13 ilden 300 sporcunun katıldığı müsabakalarda Manisa'yı temsil eden Mavi Beyazlı sporcular, 2 gümüş, 1 de bronz madalya kazanarak gururumuz oldu. Kulübün yetenekli güreşçilerinden Civan Yalçın 38 kiloda, İbrahim Cengiz Çelik 68 kiloda gümüş madalya kazanırken, Furkan Altıner ise 75 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu. Turnuvada ayrıca Kadir Suday da 41 kiloda 5. oldu.
2023 yılına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona, Türkiye Şampiyonası havasında güzel bir turnuva deneyimi yaşadıklarını söyledi. Rona, "Sakarya'dan kupa ve madalyalarla döndüğümüz için mutluyuz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 10.7 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





