YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİ MELİH ÖZDEMİR'DEN GÜMÜŞ MADALYA

Yunusemre Belediyespor'un genç yağlı güreşçisi Melih Özdemir, Bursa'nın ilçesi Mustafakemalpaşa'da düzenlenen 17.Yalıntaş Yağlı Güreşleri'nde ikinci olarak Manisa'nın gururu oldu.

MANİSA- İLÇELER 15.09.2023 12:50:00 1893 0
YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİ MELİH ÖZDEMİR

 

Yunusemre Belediyespor'un genç yağlı güreşçisi Melih Özdemir, Bursa'nın ilçesi Mustafakemalpaşa'da düzenlenen 17.Yalıntaş Yağlı Güreşleri'nde ikinci olarak Manisa'nın gururu oldu.

 

Yunusemre Belediyespor'un bu yıl kurduğu yağlı güreş takımında yer alan Melih Özdemir, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılan 17.Yalıntaş Yağlı Güreşleri'nde deste büyük boyda gümüş madalya kazandı. Başarılı sporcu, daha önce de temmuz ayında katıldığı Muğla Kavaklıdere 29. Beşpınar Yağlı Güreşleri'nde deste büyük boyda üçüncü olarak kürsüde yer almıştı. Madalyalarına yenisini ekleyen Melih Özdemir, gelecekte başpehlivan olmayı hedeflediğini söyledi. Sporcuyu tebrik eden antrenör Ali Gökçen de Melih'in yeteneği ve çalışkanlığı ile büyük umut verdiğini kaydederek, "Gururluyuz. Yolun başındayız. Daha büyük başarılar için çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

resim

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.