YUNUSEMRELİ GENÇLERDEN 1 ALTIN, 1 BRONZ

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Kocaeli'de düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Manisa'ya iki madalya kazandırdı.

MANİSA- İLÇELER 15.03.2023 21:42:00 1284 0
YUNUSEMRELİ GENÇLERDEN 1 ALTIN, 1 BRONZ

 

 

 

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kocaeli'de düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Manisa'nın gururu oldu. 13-14 Mart tarihlerinde organize edilen şampiyonada mücadele eden Yunusemre Belediyespor'un judocularından Şeyda Nur Çiçek 78 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, Sümeyye Kaya da 70 kiloda Türkiye 3.sü olmayı başardı. Ayrıca erkekler 81 kiloda ter döken Enes Pınar da Türkiye 5.si olarak alkış aldı. Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca, gurur dolu bir şampiyona daha yaşadıklarını söyledi. Atmaca, "Manisamız genç kızlarda takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, genel sıralamada ise üçüncü oldu. Şehrimizin bu büyük başarısına katkı sağladığımız için ayrıca mutluyuz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

 


 

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Evlerinde Kontenjanlar Doldu

Yunusemre Belediyesi’nden Çöp Eve Temizlik Operasyonu

Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Minik Teoman’ın Yaşamı Hayırseverlerin Desteğine Bağlı

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRELİ GENÇLERDEN ALTIN BRONZ
  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.