Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

YUNUSEMRE'Lİ 6 JUDOCU MİLLİ TAKIM'DA

Yunusemre Belediyesporun judocuları, Osmaniye'de düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 3 madalya kazandı, Toplamda ise 6 sporcuyu Milli Takım'a gönderdi.

VEFAT 31.01.2023 00:00:00 1994 0
YUNUSEMRE

 

 

 

 

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, 67 ilden 914 sporcunun katılımıyla Osmaniye'de yapıldı.

Müsabakalarda Manisa'yı temsil eden Yunusemre Belediyespor'un judocuları, şampiyonadan üç madalya ile döndü. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda +70 kg Irmak Ceylin Güçtekin Türkiye 2.si olurken, 48 kiloda Merve Kaya ile 73 kg Emin Taha Kırmızı Türkiye 3.sü olmayı başardı.

Ayrıca Halit İnci 90 kiloda Türkiye 5.si olurken, Emin Levent Yelkenci 66 kiloda, Naz Korkmaz ise 44 kiloda Türkiye 7.si oldu.

İlk 7'ye giren sporcuların uluslararası müsabakalara katılmak üzere Milli Takım'a davet edileceği kaydedildi.

Madalya sıralamasında Manisa'yı üst sıralara taşıdılar

Şampiyonada 1 gümüş, 3 bronz olmak üzere toplamda 4 madalyaya imza atan Manisa, madalya sıralamasında 67 il arasında ilk 7'de yer alırken, bu başarıda Yunusemreli judocuların katkısı büyük oldu.

Yunusemre Belediyespor judocuları, Manisa'nın kazandığı 4 madalyanın 3'ünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Akdemir: "Milli Takım'da da başarılı olmak istiyoruz"

Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Orhan Akdemir, katılımın yüksek olduğu şampiyonada Manisa'yı başarıyla temsil ettikleri için gururlu ve mutlu olduklarını söyledi. Birçok sıklette madalyanın kapısından döndüklerinin de altını çizen Akdemir, "Bazı sporcularımız madalya alamasa da çok iyi mücadele ederek birçok maç kazanarak Milli Takım'a davet edilme şansını yakaladı.

Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan uluslararası turnuvalara ilk 7'ye giren 6 sporcumuz da davet edilecek.Şehrimiz ve kulübümüz için bir gurur kaynağı. Başarılar bunun en güzel göstergesi oldu. İnşallah hep birlikte başarılarımızı milli formaya da yansıtacağız.

Başarılara giden yolda her zaman yanımızda olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e, Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE' JUDOCU MİLLİ TAKIM'
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.