Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YUNUSEMRELİ MİLLİ JUDOCULAR HIRVATİSTAN YOLCUSU

0

MANİSA -SPOR 28.02.2022 00:03:21 1001 0
YUNUSEMRELİ MİLLİ JUDOCULAR HIRVATİSTAN YOLCUSU

 

 

Judoda Yunusemre'ye büyük gurur. Geçtiğimiz günlerde Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda madalya kazanarak milli takım kadrosuna davet edilen Yunusemre Belediyespor judocularından Abdullah İnci, Merve Kaya ve Sura Nil Karasu, Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 12-13 Mart tarihlerinde yapılacak Avrupa Kupası için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takımda teknik kadrolar yönetiminde günde çift antrenman yapan Yunusemreli judocular, gözünü Avrupa'ya çevirdi. Kadın ümit milli takımımızın Burdur’da, erkek ümit milli takımımızın ise Samsun’da hazırlık kamplarını gerçekleştirdiğini kaydeden Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca, 'Milli takıma sporcu kazandırdığımız için gururluyuz. Hem karakter hem de yetenekleriyle Ay-yıldızlı formaya çok yakışan üç sporcumuzun daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Bizlere tam destek veren Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.