Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRELİ KARDEŞLERİN SPOR SEVGİSİ 

1

SPOR 16.09.2020 10:30:24 9129 0
YUNUSEMRELİ KARDEŞLERİN SPOR SEVGİSİ 

 

Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları Erkan ve Nehir Uslu kardeşler spor sevgisiyle arkadaşlarına da örnek oluyorlar.

Yunusemre Belediyespor Kulübünde spor yapan Erkan ve Nehir Uslu geleceğin başarılı sporcuları olmak için çok çalışıyor. 7 yıldır 63 kg’da güreşen 18 yaşındaki Erkan Uslu, çalışmasının karşılığını 2019 yılında Manisa birincisi olarak aldı. Kardeşi 11 yaşındaki Nehir Uslu da 1 yıldır judo sporu yapıyor. Uslu kardeşler yaşıtlarına da spor yapma çağrısında bulunuyor. Kardeşler duygularını şu sözlerle anlatıyor; “Sağlıklı yaşıyoruz ve sporu çok seviyoruz. Spor hayat felsefemiz olmalı. Ailemizin desteği büyük. Antrenörlerimizin gözetiminde azimle çalışıyoruz. Hedefimiz milli takıma seçilmek ve uluslararası arenada ilimizi ve kulübümüzü temsil etmek” dedi.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.