YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TEMPO DÜŞÜRMÜYOR

1

SPOR 4.05.2021 19:43:38 1415 0
YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TEMPO DÜŞÜRMÜYOR


Yunusemre Belediyespor Judo takımı sporcuları tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan koronavirüs (KOVİD-19) nedeniyle antrenmanlarını bireysel olarak belli bir program ile evde sürdürüyor.

Yunusemre Belediyespor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Orhan Akdemir, yalnızca milli takım sporcularının alınan izinler ile salonda çalışmalarına devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan koronavirüs nedeniyle evde olan Yunusemre Belediyespor Kulübü judocularımız antrenmanlarını da evde yapıyor. Sporcularımız günlük planlama ile antrenör arkadaşlarımızın gözetiminde formlarını koruyorlar' dedi.

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.