YUNUSEMRELİ JUDOCU İKİZLER ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR

1

SPOR 27.07.2020 15:10:50 6325 0
YUNUSEMRELİ JUDOCU İKİZLER ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR


 Yunusemre Belediyespor Kulübü judo sporcuları Bünyamin ve Batuhan Küçük isimli ikiz kardeşler branşlarında başarılı olmak için birlikte çalışıyorlar.

 4 yıldır Yunusemre Belediyespor Kulübünde judo yapan Bünyamin ve Batuhan Küçük (16) kardeşler geleceğin parlak sporcularından. Judoyu sevdiklerini dile getiren ikiz kardeşler, en büyük hedeflerinin Türkiye şampiyonalarında takımlarını başarıyla temsil etmek olduğunu dile getirdi. Sporcuların performansından memnun olduklarını anlatan Takım Antrenörü Orhan Akdemir de, kardeşlerin 4 yıldır bu spora gönül verdiğini söyledi. Akdemir açıklamasında, “METEM Lisesi öğrencileri olan ikiz sporcularımız Bünyamin ve Batuhan yaklaşık 4 yıldır judo yapıyor; kulübümüzü de müsabakalarda başarıyla temsil ediyorlar. Manisa il 3.lüğü elde eden judocularımız gelecek vadeden sporcularımız arasında yer alıyor” diye konuştu.

Manisa Şoförler Odası’nda değişim: Cahit Güden başkan

Turgutlu şoför esnafı Yörüyen’le devam dedi

Saadet Partisi’nden Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Saadet Partisi’nden Manisa Haber Ajansı’na ziyaret

322 sporcu kros yarışlarında Türkiye finali için ter döktü

Başkan Semih Balaban Seyitli Mahallesini ziyaret etti

Manisa’da 2025’te mezarlıklara kapsamlı bakım

MASKİ’den derelerde 12 kilometrelik korkuluk

  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.