YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER ANTRENMANLARINI AKSATMIYOR

1

SPOR 6.04.2020 13:27:05 1033 0
YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER ANTRENMANLARINI AKSATMIYOR

Yunusemre Belediyespor güreş sporcuları ülkemizde alınan koronavirüs (KOVİD-19) önlemleri kapsamında antrenmanlarına evde devam ediyor.

 

Yunusemre Belediyespor Kulübü tüm branşlarda olduğu gibi güreş antrenörleri de sporcuları ile online bağlantı kurup, günlük antrenmanlarını evde yaptırıyor. Tüm dünyada salgın haline gelen koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sporcuların antrenmanlarına evde devam ettiklerini kaydeden Güreş Antrenörü Ümit Rona, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Günlük ve haftalık planlama ile antrenör arkadaşlarımızın gözetimleri altında  güreşçilerimiz antrenmanlarını evde yapıyor. Sporcularımızın antrenmanlarında çektikleri videoları da oluşturduğumuz whatsapp grubundan paylaşıyoruz. Belirli bir süre çalışmalarımızı evde yapacağız. Tüm sporcularımızın salgın konusunda alınan tedbirlere uymalarını önemle rica ediyor, evden çıkmamalarını istiyoruz” diye konuştu. 

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.