YUNUSEMRELİ 5 TAEKWONDOCU SİYAH KUŞAĞA TERFİ ETTİ

1

SPOR 25.12.2020 16:47:57 4135 0
YUNUSEMRELİ 5 TAEKWONDOCU SİYAH KUŞAĞA TERFİ ETTİ


 

Taekwondo Federasyonu’nun İzmir’de gerçekleştirilen siyah kuşak terfi sınavında Yunusemre Belediyespor’un 5 sporcusu da siyah kuşağa terfi ederek büyük bir başarıya imza attı.

 

Taekwondo Federasyonu’nun 2020 yılı faaliyet programında yer alan siyah kuşak terfi sınavı İzmir Halkapınar Spor Salonunda gerçekleştirildi. Yunusemre Belediye Spor kulübü adına sınava katılan Fatma Nur İnan, Mehmet İbiş, Furkan Kadir Akarsu, Abdülkadir Sağlam ve Zekeriya Aktaş başarı sağlayarak siyah kuşağa terfi etti. Sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyespor Kulübü olarak 5 sporcumuzun siyah kuşak alması bizleri çok sevindirdi. Sporcularımızda emeği geçen başta antrenörleri olmak üzere tüm sporcularımızı ve ailelerini tebrik ederiz” diye konuştu.

İLKAY ŞİMŞEK: İKTİDAR CAN, ANAMUHALEFET YAĞ DERDİNDE

Kubbeli Macera Çocukları Buluşturdu

Başevirgen: Her Dört Kişiden Biri İcra Takibinde

Başkan Besim Dutlulu’dan İlk Açıklama

Akhisar Belediye Meclisi, Başkan Kayserili Başkanlığında İlk Kez Toplandı

Turgutlu’nun Minik Perileri Kupayı Başkan Akın’a Getirdi

Yunusemre’de Parklar Yenileniyor, Mahalleler Güzelleşiyor

Vali Özkan: “Orman Yangınlarıyla Yoğun Mücadelemiz Sürüyor”

  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.