Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE’DEN YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Yunusemre Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM), geleceğe emin adımlarla ilerlemek isteyen öğrenciler için tercih danışmanlık hizmeti veriyor.

MANİSA- İLÇELER 29.07.2022 00:00:00 953 0
YUNUSEMRE’DEN YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

 

 

 

 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler tercih heyecanı yaşıyor. Yunusemre Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM), geleceğe emin adımlarla ilerlemek isteyen öğrenciler için tercih danışmanlık hizmeti veriyor.

 

Yükseköğretim Sınavı (YKS) 2022 yılı sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte öğrencileri tercih heyecanı sardı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencilerin eğitimlerine iyi bir üniversite ile devam etmelerini amaçlayan Yunusemre Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM), sınava katılan öğrencilerin tercihlerini en doğru şekilde yapmaları için danışmanlık hizmeti veriyor. Tercih danışmanlık merkezinden hafta içi 09.00 – 17.00 saatleri arasında tercih hakkı bulunan bütün öğrenciler faydalanabiliyor. Yunusemre Belediyesi olarak öğrencilerin gelecek yolculuğunda yanında olmaktan gurur duyduklarının altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, üniversite adaylarının tercihlerini yaparken uzman eğitimcilerden yardım almaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “YEGEM projemiz ile ülkemizin geleceğini inşa edecek çocuklarımızı yetiştiriyoruz. Şimdi de YKS sonuçlarının açıklanması ile bu çocuklarımızın daha sağlıklı bir şekilde tercih yapabilmeleri için merkezimiz, YEGEM’de eğitim almış ya da almamış fark etmeksizin bütün çocuklarımızın hizmetinde. 5 Ağustos 2022 Cuma gününe kadar hizmet verecek olan merkezimizde danışmanlarımız, üniversite adaylarımızın doğru tercih yapmaları için yardımcı oluyor. Tercihler konusunda yardıma ihtiyacı olan tüm öğrencilerimizi YEGEM Tevfikiye Şubemize bekliyoruz” diye konuştu. 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.