Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YUNUSEMRE’DEN VEFA ÖRNEĞİKAYRA’YI MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve zabıta personeli, geçtiğimiz yıllarda hakkın rahmetine kavuşan zabıta memuru Metin Yılmaz’ın oğlu Kayra Yılmaz’ın sünnetine katılarak vefa örneği gösterdi.

MANİSA- İLÇELER 7.09.2022 09:01:00 1321 0
YUNUSEMRE’DEN VEFA ÖRNEĞİKAYRA’YI MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve zabıta personeli, geçtiğimiz yıllarda hakkın rahmetine kavuşan zabıta memuru Metin Yılmaz’ın oğlu Kayra Yılmaz’ın sünnetine katılarak vefa örneği gösterdi. Zabıta arabasını süsleyen ekipler, Kayra ile şehir turu atarak mutluluğuna ortak oldu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve zabıta müdürlüğü personeli, geçtiğimiz yıllarda hakkın rahmetine kavuşan mesai arkadaşları zabıta memuru Metin Yılmaz’ın oğlu Kayra Yılmaz’ı unutmadı. Kayra’nın sünnet törenine bizzat katılan Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve zabıta ekipleri, Kayra Yılmaz’ı yalnız bırakmadı. Zabıta arabasını süsleyen zabıta ekipleri, Kayra Yılmaz’ı ekip arabasına bindirerek konvoy eşliğinde şehir turu attı. Kayra ile birlikte oynayan ekipler Yılmaz Ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Geçtiğimiz yıllarda vefat eden mesai arkadaşımız Metin Yılmaz’ın kıymetli evladı Kayra’nın sünnet düğününe katıldık. Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin” dedi.  Yılmaz ailesi de kendilerini mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.