Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE’DEN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ DUYURU

Yunusemre Belediyesi, 2023 yılı içerisinde dağıtımını yapacağı fidanlar için talep toplamaya başladı. Çalışma kapsamında üreticilere ceviz, incir, nar, badem ve zeytin fidanı dağıtılacak.

MANİSA- İLÇELER 3.12.2022 19:31:00 880 0
YUNUSEMRE’DEN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ DUYURU

 

 

Kırsal kalkınma projeleri ile üreticisinin yanında olan Yunusemre Belediyesi, 2023 yılında da çiftçilere fidan desteğinde bulunacak. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü 2023 yılı için ceviz, nar, incir, badem ve zeytin fidanı dağıtmaya hazırlanılırken; 1 Aralık 2022 ile 10 Aralık 2022 tarihleri arasında talep toplanacak. Üreticilerin, taleplerini Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen yapmaları gerekiyor. Fidan dağıtımı için aranan şartlar ve istenen belgeler ise şunlar: Nüfus cüzdanı fotokopisi, tarla tapu fotokopisi, tarım arazisi Yunusemre İlçesi sınırları içerisinde bulunma şartı ve daha önceki yıllarda yapılmış olan fidan dağıtımlarından yararlanılmamış olunması. Çalışmalar kapsamında en az bir en çok beş dönüme kadar destek verilecek. Dağıtılacak olan fidanlar için toplanacak taleplerin yeterli olması durumunda başvuru alımı durdurulacak. Çalışmaya ilişkin bilgi almak isteyen üreticiler, 444 62 09 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi sahibi olabilir.

 

 

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.