YUNUSEMRE'DE YAZ SPOR OKULU İKİZLERİNİN HEDEFİ MİLLİ TAKIM 

Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulunda kurs gören ikizlerden Bahar ve Nisanur İyitürk voleybolda, Efe ve Yiğit Elbir ise hentbolda milli takım formasını giymeyi hedefliyor.

11.08.2023 14:01:00 1616 0
YUNUSEMRE


 

Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulunda kurs gören ikizlerden Bahar ve Nisanur İyitürk voleybolda, Efe ve Yiğit Elbir ise hentbolda milli takım formasını giymeyi hedefliyor.


 

Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulu kursları 15 branşta tüm hızıyla devam ederken, voleybol ve hentbolda kurs gören ikizlerin istek ve çalışkanlığı ise dikkat çekiyor. Voleybolda 2012 doğumlu Bahar ve Nisanur İyitürk, hentbolda 2011 doğumlu Efe ve Yiğit Elbir'in gelecekteki en büyük hedefi milli takım formasını giymek. Yaz spor okulu ile ilk kez sporla tanıştıklarını belirten ikizler, çalışmalardan keyif aldıklarını, önümüzdeki yıllarda lisanslı oynayarak başarılı sporcular olmayı hayal ettiklerini söyledi. İkizlerin yaz spor okuluna renk kattığını belirten Yunusemre Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater de Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin destekleriyle binlerce çocuk ve gence birçok branşta fırsat sunarak onları Türk sporuna kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. 

 

Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı

Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı

Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu

Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı

  • Pazartesi 8.6 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 10.3 ° / 1 ° false
  • Çarşamba 10.3 ° / 1.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.