Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

YUNUSEMRE'DE YAZ SPOR OKULU İKİZLERİNİN HEDEFİ MİLLİ TAKIM 

Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulunda kurs gören ikizlerden Bahar ve Nisanur İyitürk voleybolda, Efe ve Yiğit Elbir ise hentbolda milli takım formasını giymeyi hedefliyor.

11.08.2023 14:01:00 912 0
YUNUSEMRE


 

Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulunda kurs gören ikizlerden Bahar ve Nisanur İyitürk voleybolda, Efe ve Yiğit Elbir ise hentbolda milli takım formasını giymeyi hedefliyor.


 

Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulu kursları 15 branşta tüm hızıyla devam ederken, voleybol ve hentbolda kurs gören ikizlerin istek ve çalışkanlığı ise dikkat çekiyor. Voleybolda 2012 doğumlu Bahar ve Nisanur İyitürk, hentbolda 2011 doğumlu Efe ve Yiğit Elbir'in gelecekteki en büyük hedefi milli takım formasını giymek. Yaz spor okulu ile ilk kez sporla tanıştıklarını belirten ikizler, çalışmalardan keyif aldıklarını, önümüzdeki yıllarda lisanslı oynayarak başarılı sporcular olmayı hayal ettiklerini söyledi. İkizlerin yaz spor okuluna renk kattığını belirten Yunusemre Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater de Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin destekleriyle binlerce çocuk ve gence birçok branşta fırsat sunarak onları Türk sporuna kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.