Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YUNUSEMRE'DE YAKLAŞIK 40 TON KURBAN ETİ 6 BİN AİLEYE DAĞITILACAK

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Bayram süresince yaklaşık 6 bin aileye yaklaşık 40 ton kurban eti dağıtılacak.

MANİSA- İLÇELER 29.06.2023 13:24:00 1443 0
YUNUSEMRE

 

 

 

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Bayram süresince yaklaşık 6 bin aileye yaklaşık 40 ton kurban eti dağıtılacak. 

Dağıtıma Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de katılarak vatandaşın bayramını kutladı.

Sosyal belediyecilikte fark yaratan Yunusemre Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramı bayram tadında yaşaması için bu yıl da kolları sıvadı. Yaklaşık 40 ton kurban eti Yunusemre Belediyesi ekipleri tarafından bayram süresince 6 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak. Kurban eti dağıtımına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de katılarak vatandaşların bayramını kutladı. Bu yıl da yüzlerce aileye kurban eti ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Çerçi bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Allah kestiğimiz kurbanları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bayramlar dayanışma günleri. Yunusemre Belediyesi olarak bu bayram da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. 102 adet büyükbaş, 188 adet küçükbaş hayvanımızı kurban ediyoruz. Geçen yıl yaklaşık 30 ton karkas et elde etmiştik. Bu yıl yaklaşık 40 ton karkas et elde etmeyi hedefliyoruz. Elde ettiğimiz bu etleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bize destek veren hayırseverlerimize ve bayram süresince mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelimize de bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.