Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Yunusemre'de Sene Başı Psikolojik Danışman Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Başkanlığında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenleri ile 2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı toplantısı gerçekleşti.

MANİSA- İLÇELER 22.09.2022 00:00:00 1066 0
Yunusemre

 

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Başkanlığında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenleri ile 2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenleri yoğun ilgi gösterdi.

 

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenleri toplantısı Mesir  Şehit Hakan Acarkanlı Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleşti. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Üçler Yıldırım ve Yunusemre'de resmi okullarda görev yapan  Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri katıldı. 

 

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş  yaptığı açıklamada  "Rehber Öğretmenlerimizle öğrencilerin okula uyumu, öğrencilerin devam - devamsızlık durumu, kadına şiddetin önlenmesi yönünde farkındalık yaratmak,  özel eğitim öğrencilerin takibi ve Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünde yürütülen çalışmalar, hizmet içi eğitim talepleri konulu gündem maddeleri görüşüldü" dedi. 

 

Toplantısı soru görüş ve öneriler ile sona erdi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.