Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE'DE ROBOTİK YAZILIM VE KODLAMA ATÖLYESİ KURSU TAMAMLANDI

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi tarafından Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda açılan robotik yazılım ve kodlama atölyesi kursu tamamlandı. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere belge töreni düzenlendi.

MANİSA- EĞİTİM 22.12.2022 00:00:00 1176 0
YUNUSEMRE

 

 

 

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi tarafından Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik açılan robotik yazılım ve kodlama atölyesi kursu tamamlandı. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere belge töreni düzenlendi. Törene Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Mustafa Örnek ve kursiyerler katıldı.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz yaptığı konuşmada Yunusemre ilçesinde okullarda eğitim gören öğrencilerin en az bir kursa katılmaları için çalışma başlattıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti,

"Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda 5 sınıf öğrencilerine yönelik Robotik yazılım ve kodlama atölyesi kursunu bugün tamamlandı ve belge töreni düzenlendi. Kurs süresi 40 saat olan kursumuza 30 öğrencimiz katıldı. Okulumuz Aile Okulu Kursu, Basketbol Kursu, Voleybol Kursu gibi kurslara da ev sahipliği yapmaktadır. Ben kurs öğretmenimiz Melda Coşkun ve Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Mustafa Örnek'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yunusemre ilçemizde okullarımızda eğitim öğretim gören öğrencilerimiz en az bir kursa katılmaları yönünde çalışmamız var. Öğrencilerimizin ilgi alanına göre spor, el sanatları, Kur'an-ı Kerim, resim ve müzik kursları okullarımızda açacağız ve her öğrencinin en az bir kursa katılmasını sağlayacağız " dedi.

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Mustafa Örnek ise "Yunusemre Halk Eğitim Merkezimiz aracılığıyla öğrencilerimize robotik yazılım ve kodlama atölyesi kursu eğitimi verildi. Gelecekte en büyük eğitim alanlarından biri olan kodlama alanında öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve bilime ayak uydurmaları konusunda gösterdikleri yakın ilgi ve alaka dolayısıyla halk eğitim merkezimize teşekkür ederiz. Tübitak ve teknofest projelerine hazırlanarak Özgün ve güzel projeler çıkaracağımıza inanıyoruz. Umarım geleceğin mesleği olan kodlamada öğrencilerimiz başarılı olurlar" ifadelerini kullandı.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve ofis görseli olabilir


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.