Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yunusemre'de muhtarlar yerel seçimler öncesinde bilgilendirildi

Manisa’da Yunusemre ilçesinde bulunan muhtarlar yerel seçimler öncesinde bilgilendirildi

4.01.2024 11:04:00 1016 0
Yunusemre

Manisa’da Yunusemre ilçesinde bulunan muhtarlar yerel seçimler öncesinde bilgilendirildi. Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan seçim takvimi işliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Yunusemre İlçe Seçim Kurulu tarafından Manisa Adalet Sarayı Konferans Salonunda muhtarların seçim süreci boyunca nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirildi. 
Manisa İl Seçim Kurulu ve Yunusemre İlçe Seçim Müdürü Faruk Kanber, 31 Martta yapılacak olan seçimlerde seçmen listelerinin 4 Ocak itibariyle muhtarlıklarda askıya çıkacağını belirtti. Kanber, “Seçmen listeleri 17 Ocak’a kadar askıda kalacak. Muhtarlarımızın özellikle bu süreçte muhtarlıklardan hiç ayrılmamasını istiyoruz.  Yerel seçim olduğu için Manisa’da, Yunusemre’de Büyükşehir Belediye Başkanı seçim, belediye başkanı seçimi, belediye meclisi üyeliği seçimi, muhtarlık ile ihtiyar heyeti seçimleri olacak. Oylar tek zarfta sandığa konulacak. Her sandıkta 350 seçmen oy kullanacak.” dedi. 
31 Mart seçimlerinde 2006 ve daha önce doğanların oy kullanacağını açıklayan Kanber, bu askı süreci içerisinde adreslerini taşıyanların adreslerini aldıkları yerde oyunu kullanacağını ama adres beyanname belgesi olmayanların ise adres değişikliği yaptıkları yerde değil daha önceki adreste oy kullanacağına dikkat çekti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.