Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YUNUSEMRE’DE KURBAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için hazırlıklarını tamamladı.

MANİSA- İLÇELER 26.06.2023 14:02:00 1198 0
YUNUSEMRE’DE KURBAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

 

 

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için hazırlıklarını tamamladı. Çalışmalar çerçevesinde kurban kesim yerleri belli olurken, kesim yerlerinde vatandaşların poşet, askı, su ihtiyacı karşılanacak. Vatandaşlara çay, simit dağıtılacak. Kesim yerlerinde görevli belediye sağlık ekipleri kaza durumlarında acil müdahale edecek.

 

İlçede vatandaşların Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirmesi için çalışan Yunusemre Belediyesi, bayram hazırlıklarını tamamladı. Yunusemre’de vatandaşlar, kurbanlarını Laleli pazaryeri, İtfaiye bahçesi, Karaköy pazaryeri, Horozköy pazaryeri ve  Muradiye pazaryerinde kesebilecek. Kesim noktalarının dışındaki sokaklarda, meydanlarda, caddelerde, parklarda ve kamuya ait olan yerlerde kurban kesimi yapan kişilere kaymakamlık bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından cezai işlem uygulanacak. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların poşet, askı ve su ihtiyacını karşılarken çay ve simit ikram edecek.

 

BELEDİYE SAĞLIK EKİPLERİ KESİM YERLERİNDE OLACAK

 

Yunusemre Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Kurban Kesim yerleri olan Laleli pazaryeri, İtfaiye bahçesi, Karaköy pazaryeri, Horozköy pazaryeri ve Muradiye pazaryerinde oluşturulan sağlık noktasında hazır bulunacak. Kurban kesimi sırasında oluşan kazalara anında müdahale edilecek.

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.