Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

Yunusemre Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımıyla büyük heyecan ve coşkuyla yapıldı.

MANİSA- İLÇELER 24.04.2024 11:27:00 817 0
YUNUSEMRE

 

 

Yunusemre Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımıyla büyük heyecan ve coşkuyla yapıldı.

 

Yunusemre Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen 23 Nisan Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımıyla Evrenos Kasap Emin Kaçar Altyapı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuva sonunda Manisa Futbol Kulübü birinci, Şehitler Spor Kulübü ikinci, Mavitaş Akademi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Surel ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can takdim etti. Turnuvaya katılan tüm takımları mücadelelerinden ötürü tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, çocukların gelişimini destekleyen, günün anlam ve önemine yakışan güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Doğan konuşmasında, "Bizim gönlümüzde tüm takımlar şampiyondur. Önemli olan burada centilmence mücadele edip dostlukları pekiştirmektir. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Semih Balaban'a, sporcularımıza emek veren antrenörlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.