Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YUNUSEMRE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI...

Yunusemre Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu.

MANİSA- İLÇELER 31.08.2023 11:01:00 1459 0
YUNUSEMRE



 

Yunusemre Belediyespor ile Yıldızspor 45 Futbol Kulübü'nün birlikte organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. 

Yunusemre Belediyesi Evrenos Kasap Emin Kaçar Altyapı Tesisleri'nde 2012 ve 2014 yaş grubunda düzenlenen turnuvada kupalar sahiplerini buldu. 

2012 yaş grubunda Salihli Ankaspor birinci, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ikinci, Yunusemre Belediyespor üçüncü, Akhisar Yıldırımspor dördüncü olurken, 2014 yaş grubunda ise Yunusemre Belediyespor birinci, Salihlispor ikinci, Salihli Ankaspor üçüncü, Akhisar Yıldırımspor dördüncü oldu. 

Turnuvada dereceye girenlere kupaları Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Sportif Direktörü Sedat Öngider, Kulüp Müdürü Etem Salih Aytaş ve antrenörler tarafından takdim edildi. Törende konuşan Kulüp Başkanı Arif Alkan, çocukların gelişimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.