Yunusemre’de 30 Ağustos Futbol Turnuvası Sona Erdi: Şampiyon Şehitler Spor

16 takımın mücadele ettiği Yunusemre Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası tamamlandı; kupayı Şehitler Spor Kulübü kaldırdı.

SPOR 31.08.2025 13:35:34 439 0
Yunusemre’de 30 Ağustos Futbol Turnuvası Sona Erdi: Şampiyon Şehitler Spor

       (MHA)      30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı, Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor'un iş birliğiyle düzenlenen futbol turnuvasıyla kutlandı. Evrenos Kasap Emin Kaçar Altyapı Tesisleri'nde 16 takımın katıldığı turnuvada geleceğin yıldızları, dostluk ve centilmenlik içinde kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın şampiyonu Şehitler Spor Kulübü olurken, Mavitaş Spor Kulübü ikinci, Horozköyspor üçüncü, Manisa Yıldızspor dördüncü, Manisaspor beşinci, Yunusemre Belediyespor altıncı, Muradiyespor yedinci ve Barbarosspor sekizinci oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını Yunusemre Belediyespor Kulüp Yöneticisi Necati Türkoğlular, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şube Başkanı Cemil Uğur, Yunusemre Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü Ünal Taşçı ve Manisaspor Altyapı Koordinatörü Enes Kaya takdim etti. Organizasyonda tüm katılımcı takımlara da sertifika verildi.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.