Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YUNUSEMRE YUNTDAĞI’NDA TARIMI GELİŞTİRİYOR

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı’ndaki mahallelerde tarımsal sulamaya da destek vererek bölge halkının ürün çeşitliliğini artırmasına, ekonomik kazanç sağlamasına imkân tanıyor.

MANİSA- İLÇELER 15.09.2022 15:52:00 357 0
YUNUSEMRE YUNTDAĞI’NDA TARIMI GELİŞTİRİYOR

 

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı bölgesinde şimdiye kadar yaptığı fidan dağıtımı, arıcılık, aşılama ve diğer desteklere tarımsal sulamayı da ekledi. Kırsal kalkınmaya verdiği destekler için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür eden Süngüllü Mahallesi Muhtarı Ramazan Nurbaş, belediyenin tarımsal sulamaya verdiği destekler ile vatandaşın ekonomik kazancını artırdığını belirtti. Nurbaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin destekleri ile belediyemizden 2 bin 500 metre tarımsal sulama borusu aldık. Önceden bu bölge çok kuraklıktı. Hiç bir ürün yetişmiyordu. Çerçi başkanımız bu bölge için bir proje hazırladı. Yapılan proje çok güzel oldu. Vatandaşlarımız da ekonomik olarak kazanç sağladı. Mahallemiz önceden göç veriyordu. Şimdi bu göç durdu. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ediyoruz.”

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.